Кетъринг и организирани събития

Няма събитие, което да е прекалено голямо или твърде малко за нас. Независимо дали планирате интимна вечеря или корпоративни събирания, нашият екип ще работи в тясно сътрудничество с Вас, за да създадете вкусни, персонализирани изкушения, които да бъдат диамантите в короната на Вашето незабравимо и уникално събитие.

Вълнуващо предложение е декорацията на торта или мъфини както и разбира се френски макарони и тарталети, с което можете да поглезите и очаровате гостите на Вашето събитие.

Кетъринг

Специални събития

Празнувайте най-хубавите моменти от живота с Angel Sweets! От сватбени  и бебешки партита до рождени дни, дипломиране, кръщене  или  друг личен празник, нашият екип за събития ще работи с Вас, за да създадете персонализирани десерти, които да съответстват на темата и бюджета на Вашето събитие.

Корпоративни събития

Имаме удоволствието да Ви предлагаме прясно изпечени десерти за разнообразни корпоративни мероприятия, от работни срещи за закуска и следобедни кафе паузи до рождени дни и събития от по-личен характер. Предлагаме широка гама от възможности за кетъринг, идеални за големи и малки събития. Нашият екип може да работи с Вас, за да създавате персонализирани десерти и сладкиши с логото на фирмата Ви, индивидуално подредени с персонализиран етикет, пакети с бисквитки с маркетинговото съобщение на фирмата Ви и много други невероятни изкушения.

Бутикови десертни маси: Десертните маси са чудесен начин да предложите на гостите си разнообразие от десерти в един красив вариант, който ще запомнят завинаги. Заедно, ще създадем индивидуален проект, който да работи в рамките на бюджета Ви и най-добре да отразява темата на събитието Ви.

Дървета от мъфини, кули от френски макарони:

Популярни за корпоративни събития  са персонализирано дърво от мъфини и/или персонализирани кули от френски макарони в различни сладки и/или солени варианти, големината им може да бъде съобразена с Вашите изисквания, за да съответства на размера на събитието Ви. Разполагаме с красива селекция от метални и картонени дървета за мъфини и кули за френски макарони в различни форми и размери, които могат да бъдат украсени с панделки, перли, свежи или синтетични цветя, като всички могат да бъдат персонализирани, за да съответстват на цветовата  палитра на Вашето събитие.

Организиране на събития в пекарнат

Парти стая

Имаме удоволствието да Ви предложим очарователна частна зала за Вашето събитие, където може да бъдете домакин на до 20 човека със седящо място или до 30 човека на кетъринг – принцип.  Залата е чудесна за малки събития като рожденни дни, партита за сватба, бебешки партита и др. 

Рожден ден

Пакет за детски рожден ден

Пакетът включва парти за *12 деца  с организирани разнообразни забавни дейности, водени от нашия експертен персонал.

Децата могат да декорират избрани десерти (мъфини, френски макарони бисквити в разнообразни форми и размери),  да изработят ръчно  декоративни елементи, които да сглобят в сладкарски шедьовър. 

Освен изключително забавно преживяване Вие подарявате на децата още:

  • сензитивност към качествена и здравословна храна
  • здравословни навици, които изграждат цялостна култура за грижа към себе си
  • развитие на фина моторика
  • развитие на въображението
  • развитие на концентрация и търпение
  • усвояване на базови сладкарски и декораторски техники

*Атрактивно решение е децата да декорират сами празничната торта. 

В допълнение, пакетът включва солен пай с пилешко филе бадеми и моцарела  в здравословна комбинация от чери домати, маслини и краставички, както и напитки за децата (по избор селектирана комбинация натурален чай, сок или вода).

Предоставяме и изключителен подарък на всяко дете - чанта с изненади.

*Възрастните гости ще се насладят на сладки и солени изкушения, поднесени с кафе, чай и селектирани напитки по избор.

За детски рождени дни залата  е тематично декорирана съобразно персоналните цветови предпочитания  и изисквания на гостите.

С удоволствие каним,  гостите да донесат собствена музика за максимално вълнуващ и емоционален рожден ден.

Цена 460.00лв. за 90 минути, плюс  такса за обслужване/сервиз от 18%

* 35.00лв. за всяко допълнително дете, което посещава събитието, до 18 деца са добре дошли.

*Тортата се заплаща допълнително с цена за 1 парче – 5.80лв.

*Пакетът не включва консумацията на възрастните.

Тиймбилдинг

Съществуват множество разработки и научни трудове, които да насочат ръководството на една организация в подкрепа на подобряване на взаимоотношенията на работното място между екипи и хора от различни възрастови групи, произход, вярвания, образование и житейски възгледи.

Това което е абсолютна константа, това което макар и изключително трудно да бъде описано в едно изречение, а дори невъзможно да бъде обобщено, но свързва всички хора, навсякъде по света е храната или така нареченото кулинарно изкуство.

Именно чрез тази необятна вселена от емоции, страст,  вдъхновение и очарование Ви каним да вдъхновите Вашия екип.

Заедно с Вас разработваме вдъхновяващо приключение за вашата организация.

Image

Последвайте ни