Четвъртит шоколад от Angel Sweets

Четвъртит шоколад от Angel Sweets

Предизвикателство, към което отправяме поглед…

Рубинов шоколад - Истински подарък от природата.

Руби шоколадът е най-голямата иновация в света на шоколада от повече от 80 години. Шоколадът е изработен  от какаови зърна "руби".

Уникалния вкус на шоколад Ruby

Шоколада предлага интензивна наслада, изцяло ново изживяване за сетивата: нито горчив, нито млечен, нито сладък вкус, а нежно съчетание на свежа плодова нотка и пищна гладкост.

Преди повече от 10 години един от експертите по какао на  Barry-Callebau открива, че компонентите на някои какаови зърна могат да произведат шоколад с изключителен вкус и цвят. От тогава компанията разкрива тайната зад това, което води до откриването на какаовите зърна Ruby и създаването на съвсем нов вид шоколад. Подобно на гроздето за фините вина, какаовите зърна се влияят от всички особености на територията, в която растат. Ruby какаови зърна могат да бъдат намерени в Еквадор, Бразилия или Кот д'Ивоар.

Ruby шоколадът не съдържа плодове, добавен аромат на ягодо-плодни или оцветители.

Възможности за иновации с Ruby

Шоколада отключва ослепителни вкусови изживявания благодарение на уникалния си свеж вкус. Четвъртият шоколад предлага иновативни идеи за следващото поколение сладкарски изделия, хлебни изделия, сладоледи и десерти за вкусове, които ще вълнуват и създават спомени.